Linde Premium

L Vorm

De Linde Premium heeft niet twee maar drie royaal uitgevoerde slaapkamers voorzien van kasten en een volledig betegelde badkamer voorzien van designradiator en douchecabine met veiligheidsglas. Voorzien van alle gemakken en luxe dus!

De Linde Premium is uiterst verzorgd gebouwd met gebruik van solide onderhoudsarme materialen. Het klassieke pannendak over de hele L-vorm geeft het object een luxe uitstraling. De schuifpui met kiepysteem zorgt ervoor dat uw terras tot een geintegreerd deel van het huis behoort. Met de thermopane beglazing en centrale verwarming is het hier ook ‘s winters heerlijk vertoeven.

Afmeting en inrichting

  • 70 m2
  • Woonkamer
  • Open keuken met modern inbouwapparatuur
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een droom die wij voor u kunnen realiseren!

Bekijk ook: Linde Linde Plus

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.