Onze chalets worden volgens een uniek concept gerealiseerd.

Ons hele productieproces - van ontwerp tot montage - vindt plaats bij het zeer gerenomeerde Bouwbedrijf De Wit in Zaandam. De producten waarmee gewerkt wordt, zijn samengesteld uit de beste materialen. Chaletbouw begint met het ontwerp, het unieke concept, wat vervolgens gedetailleerd uitgewerkt wordt en uiteindelijk in de hal tot een compleet chalet uitgebouwd wordt. De ervaren medewerkers van De Wit werken volgens een heldere planning, zodat levertijden gewaarborgd kunnen blijven en u kunt rekenen op een strak resultaat.

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.