De bouw van uw chalet

Onze professionals vervullen al uw woonwensen voor uw tweede huis


Ons productieproces

Vrijwel iedere dag verlaat een geheel nieuw gebouwd chalet de fabriek van De Wit Chalets. Dit betekent dat jaarlijks honderden chalets hun weg vinden naar tevreden klanten.

De ervaren medewerkers van De Wit Chalets werken volgens heldere planningen en protocollen, zodat levertijden gewaarborgd kunnen blijven en u kunt rekenen op een zeer degelijk resultaat.

Persoonlijke aandacht voor details

Door onze geautomatiseerde productiebegeleiding besteden wij extra aandacht aan alle details. Hierdoor is het afwerkingsniveau zeer hoog en van hoogstaande kwaliteit.

Door de persoonlijke begeleiding van onze ervaren medewerkers kunt U tijdens de voorbereiding aangeven of u persoonlijke voorkeuren heeft, zodat er tijdens de bouw van uw op maat gemaakte chalet aan al uw wensen wordt voldaan.
Overleg en begeleiding

Al voordat wij starten met de bouw van uw chalet brengen wij in overleg met u alle wensen en opties in kaart. Vervolgens wordt dit verwerkt in een persoonlijke planning voor de bouw van uw chalet.

Ook tijdens de bouw houden wij u uiteraard volledig op de hoogte van alle vorderingen. Zodoende heeft u altijd en op ieder moment inzicht in de ontwikkeling van uw tweede huis.

Hoog afwerkingsniveau

Door gebruik van de laatste technieken leveren wij zeer duurzame en hoogstaande chalets. Voorzien van alle comfort en met grote aandacht voor de technische afwerking.

Reeds vele tevreden klanten zijn u voorgegaan bij het ontwikkelen van hun tweede droomhuis. Door dit persoonlijk overleg heeft u inspraak in de bouw van uw chalet.


Contact opnemen

1 Aanspreekpunt, persoonlijke aandacht.


Naam:

e-Mailadres

Telefoonnummer:

Uw bericht

Image verification

Onze gegevens

info@dewitchalets.nl

+31 (0)75 - 204 0010

De Wit Chalets BV
Gerrit Bolkade 17
1507 BR Zaandam
Nederland

  Algemene voorwaarden