Berkel Plus

Enkel

Doordat de keuken aan de lange kant is geplaatst en er zich aan drie zijden ramen bevinden, krijgt het chalet een zeer ruime en lichte uitstraling. Perfect voor uw unieke vakantiebeleving!

De witte hoogglans keuken met haar antracietkleurig aanrecht is voorzien van alle gemakken: luxe inbouwapparatuur met ruime koel-vriescombinatie, combi magnetron en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een strak badmeubel en ruime douchecabine. Kortom, een vakantiewoning naar uw hart.

image01   image02   image03   image04   image05   image06

Afmeting en inrichting

  • 50 m2
  • Woonkamer met aparte zithoek
  • Open keuken met modern inbouwapparatuur
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Bekijk ook: Berkel

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.