Care Unit Excellent

Dubbel

Onze jarenlange ervaring in het bouwen van mantelzorgwoningen en het totaalconcept dat De Wit chalets biedt maken ons tot dé partner om uw woonbehoeften in te vullen.

De ruime Care Unit Excellent is de grootste van de Care Units: een zeer royale mantelzorgwoning die in alle specifieke woonbehoeften voor mantelzorgverlening voorziet: rolstoeltoegankelijk, uiterst comfortabel en voorzien van alle gemakken voor de oudere/invalide. Deze Care Unit Excellent is een paleisje, zeer exclusief, luxe en ruim met drie ruime, aangepaste slaapkamers en twee royale badkamers met invalidetoilet en -douche.

Afmeting en inrichting

  • 70 m2
  • Woonkamer met ruime zithoek
  • Open keuken met modern inbouwapparatuur
  • 3 extra ruime aangepaste slaapkamers
  • 2 royale badkamers met invalidetoilet en -douche

Bekijk ook: Care Unit Care Unit Plus Care Unit Premium

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.