Mystique

Enkel

Deze woning van 40 m2 heeft een strakke antraciete buitenkant met een schuin dak en is van alle comfortabele woongemakken voorzien. Ze biedt woonruimte aan 4 personen. Met haar hoge raampartij is het een lichte, ruime woning met een hoekkeuken, 2 slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en toilet. De luxe half open keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur.

De Mystique is gebouwd uit duurzame materialen en behoeft weinig tot geen onderhoud. De woning heeft dubbel glas, centrale verwarming en openslaande deuren naar een ruim terras.

image01   image02   image03   image04   image05   image06

Afmeting en inrichting

  • 40 m2
  • Woonkamer met aparte zithoek
  • Half open keuken met inbouw apparatuur
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer met inloopdouche en toilet

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.