VelthorstEnkel

Dit De Wit Chalet model is rondom voorzien van thermopane beglazing en is volledig geïsoleerd. Door de centrale verwarming met luxe radiatoren is het hier ook ‘s winters heerlijk vertoeven.

De Velthorst heeft een hoekerker met een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een moderne keuken volledig ingericht met luxe inbouwapparatuur zoals combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Twee royaal uitgevoerde slaapkamers waarvan één voorzien van schuifkasten en een betegelde badkamer met luxe badmeubel. Voorzien van alle gemakken en luxe dus: dit recreatieobject zorgt voor jarenlang recreatieplezier!

Afmeting en inrichting

  • 40 m2
  • Hoekerker
  • Woonkamer
  • Open keuken met modern inbouwapparatuur
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Bekijk ook: Velthorst Beach Velthorst Beach Plus

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.