Velthorst BeachEnkel

Type Velthorst Beach heeft een ruime, sfeervolle woonkamer en een moderne open keuken voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Daarnaast 2 slaapkamers voorzien van schuifkasten en een moderne badkamer met luxe badmeubel, inloopdouche en toilet. Deze recreatiewoning is volledig geïsoleerd met ramen van dubbel glas en er is centrale verwarming aanwezig. Perfecte chalet om ook in de mooie wintermaanden van te genieten.

image01   image02   image03   image04   image05

Afmeting en inrichting

  • 55 m2
  • Middenerker
  • Woonkamer
  • Open keuken met modern inbouwapparatuur
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Bekijk ook: Velthorst Velthorst Beach Plus

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.