Velthorst Beach PlusEnkel

Door zijn schitterende daklijn, brede veranda en middenerker, heeft hij een prachtig natuurlijk aangezicht. Met zijn 65 m2, een royale woonkamer en halfopen luxe keuken en met drie kamers, biedt deze comfortabele chalet woonruimte aan 4 tot 6 personen.

De chique Velthorst Beach Plus is ook zeer geschikt als belegging vanwege zijn gunstige verhuurmogelijkheden. Voorzien van alle gemakken en luxe dus: dit recreatieobject zorgt voor jarenlang recreatieplezier!

Afmeting en inrichting

  • 65 m2
  • Middenerker
  • Woonkamer
  • Halfopen keuken met modern inbouwapparatuur
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Bekijk ook: Velthorst Velthorst Beach

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.