Bos Lodge

Ervaar de luxe en ruimte van het type Bos Lodge


De Bos Lodge heeft de uitstraling van een Amerikaans buitenhuis waardoor u het echte vakantiegevoel kunt beleven. De speelse erker en de twee schuifpuien die openen naar het terras, maken het tot een recreatiewoning waarbij het binnen- en buitenleven volledig een worden. Ziet u zich al zitten in het zonnetje op uw eigen royale terras?

Natuurlijk is het type Bos Lodge ook voorzien van centrale verwarming voor de gezellige wintermaanden. Een zee aan ruimte en een waar woongenot, dat is wat ons type Bos Lodge u biedt. Door de grote oppervlakte heeft u vele mogelijkheden om de ruimte geheel naar eigen specifieke wensen te kunnen inrichten. Zo kunt u zorgeloos genieten in uw eigen Bos Lodge op een mooi plekje op een van de prachtige vakantieparken.

           

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte

Type Bos Lodge heeft een zeer ruime woonkamer met hoekerker, een luxe keuken volledig ingericht met inbouwapparatuur zoals combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Drie grote slaapkamers voorzien van kasten en een royale badkamer voorzien van designradiator, douchecabine en toilet. Verder heeft dit type nog een inpandige berging met wasmachine aansluiting en aparte toiletruimte met duoblok toilet en fonteintje. Voorzien van alle gemakken en luxe dus!

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een droom die wij voor u kunnen realiseren!

Van het type Bos Lodge zijn er 3 uitvoering beschikbaar. Uiteraard zijn alle uitvoering naar uw persoonlijke wensen aan te passen.

Bos Lodge - 55 M² Bos Lodge - 75 M² Park Lodge 12 - 50 M²

Contact opnemen

1 Aanspreekpunt, persoonlijke aandacht.


Naam:

e-Mailadres

Telefoonnummer:

Uw bericht

Image verification

Onze gegevens

info@dewitchalets.nl

+31 (0)75 - 204 0010

De Wit Chalets BV
Gerrit Bolkade 17
1507 BR Zaandam
Nederland

  Algemene voorwaarden