Pavillon

Trendy, strak en ruim: een hyper modern chalet waar je intens van geniet.


De Pavillon heeft een zeer luxe en eigentijdse uitstraling doordat het chalet voorzien is van veel hoge raampartijen, strak vormgegeven buitengevels en een zeer groot terras. De moderne Pavillon heeft een luxe open keuken en ruime woonkamer met grote glazen deuren die toegang geven tot het brede terras. De luxe open keuken biedt volop ruimte aan een stijlvolle eettafel.

           

Duurzame afwerking


Hij is uitgevoerd met betonvezel platen en afgewerkt met Trespa platen; dit in tegenstelling tot de standaard kunststof uitvoering van verschillende vakantiewoningen. Deze woning biedt de vakantieganger zeer veel ruimte met meerdere slaapkamers en een of meerdere badkamers en ruim terras. De living en woonkeuken zijn gescheiden van de rest van de woning.

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Van het type Pavillon zijn er 3 uitvoering beschikbaar. Uiteraard zijn alle uitvoering naar uw persoonlijke wensen aan te passen.

Pavillon Delice - 50 M²  Pavillon Solo - 55 M²  Pavillon Etage - 105 M²

Contact opnemen

1 Aanspreekpunt, persoonlijke aandacht.


Naam:

e-Mailadres

Telefoonnummer:

Uw bericht

Image verification

Onze gegevens

info@dewitchalets.nl

+31 (0)75 - 204 0010

De Wit Chalets BV
Gerrit Bolkade 17
1507 BR Zaandam
Nederland

  Algemene voorwaarden