Velthorst

Ruimte om van te genieten


Type Velthorst heeft een natuurlijke uitstraling door de fraai vormgegeven erker en is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Het chalet is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en zeer compleet afgewerkt met duurzame materialen. Dit geeft het recreatieobject een aangenaam robuust uiterlijk.

           

Type Velthorst is zeer verzorgd gebouwd en voorzien van een klassiek pannendak. Deze recreatiewoning is rondom voorzien van thermopane beglazing en is volledig geïsoleerd. Door de centrale verwarming met luxe radiatoren is het hier ook ‘s winters heerlijk vertoeven.

Type Velthorst heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een praktische keuken volledig ingericht met luxe inbouwapparatuur zoals combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Twee royaal uitgevoerde slaapkamers waarvan een voorzien van schuifkasten en een betegelde badkamer met luxe badmeubel. Voorzien van alle gemakken en luxe dus: dit recreatieobject zorgt voor jarenlang recreatieplezier!

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Van het type Velthorst zijn er 2 uitvoering beschikbaar. Uiteraard zijn alle uitvoering naar uw persoonlijke wensen aan te passen.

Velthorst Saphier - 55 M²   Zaanse Velthorst - 60 M²

Contact opnemen

1 Aanspreekpunt, persoonlijke aandacht.


Naam:

e-Mailadres

Telefoonnummer:

Uw bericht

Image verification

Onze gegevens

info@dewitchalets.nl

+31 (0)75 - 204 0010

De Wit Chalets BV
Gerrit Bolkade 17
1507 BR Zaandam
Nederland

  Algemene voorwaarden