Chalets

Om aan uw keuze en wensen zo ruim mogelijk tegemoet te komen bieden wij u een breed scala recreatiewoningen, in verschillende vormen en afmetingen zodat uw vakantiewoning aan uw wooneisen voldoet.

Maak kennis met onze 7 basismodellen: Berkel, Velthorst, Rivièra, Linde, Pavillion, Hackfort en Care Unit. Elk chalet wordt individueel vervaardigd vanuit een basisuitvoering. Deze kunt u vervolgens laten voorzien van extra luxe en comfort, afhankelijk van uw voorkeuren en mogelijkheden. Maak uw keuze om alle specificaties van onze typen recreatiewoningen te bekijken.

BerkelEnkel

40 M² tot 50 M²

De Berkel is een modern basismodel dat zich kenmerkt door zijn praktische indeling en comfortabele afwerking. De oppervlaktes lopen op van 40 M² tot 50 M², maar zijn naar wens aan te passen en natuurlijk ook groter uit te voeren.

Meer info...


VelthorstEnkel

40 M² tot 65 M²

Type Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Het chalet is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en zeer compleet afgewerkt met duurzame materialen. Dit geeft het recreatieobject een aangenaam robuust uiterlijk.

Meer info...


RivièraEnkel

50 M² tot 65 M²

De Rivièra is een van onze nieuwste recreatiewoningen met fraaie veranda en zeer geschikt voor mindervalide door zijn brede deuren en ruime gang. Door zijn schitterende daklijn en brede veranda, heeft hij een prachtig aangezicht en doet hij zijn naam eer aan.

Meer info...


PavillionL Vorm

65 M² tot 80 M²

Trendy, strak en ruim: een chalet waarvan je intens van geniet. De Pavillion heeft een zeer luxe en eigentijdse uitstraling doordat de Pavillion is opgebouwd van beton en voorzien van veel en hoge raampartijen. De Pavillon heeft een ruime woonkamer met grote glazen deuren die toegang geven tot het ruime terras.

Meer info...


HackfortDubbel

60 M² tot 80 M²

Ervaar de luxe en ruimte van het type Hackfort: door de comfortabele en ruime indeling is dit een woning naar uw hart. De Hackfort heeft de uitstraling van een Amerikaans buitenhuis waardoor u het echte vakantiegevoel kunt beleven.

Meer info...


MystiqueEnkel

40 M² tot 50 M²

...

Meer info...


Care UnitCare Unit

40 M² tot 70 M²

Mantelzorgwoning, een chalet als mantelzorg woonoplossing
Ouders te verzorgen? Met een mantelzorgchalet kan het dichtbij huis!

Als u mantelzorg verleent, wilt u degene die u verzorgt niet in een schuurtje of een bouwkeet huisvesten. U wilt juist een zo aangenaam mogelijke tijd geven aan de hulpvrager.

Onze mantelzorgwoning voorziet in de specifieke woonbehoeften voor mantelzorgverlening: flexibel, comfortabel en aan elke wens aan te passen. Onze jarenlange ervaring in het bouwen van mantelzorgwoningen en het totaalconcept dat De Wit Chalets biedt, maken ons tot dé partner om uw woonbehoeften in te vullen.

Meer info...

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.