Type Berkel

Berkel  Berkel Plus

De Berkel is een modern basismodel dat zich kenmerkt door zijn praktische indeling en comfortabele afwerking. De oppervlaktes lopen op van 40m2 tot 50m2, maar zijn naar wens aan te passen en natuurlijk ook groter uit te voeren.

Loading the player...

De vakantiewoning biedt in eerste instantie net zoals elke vakantiewoning van De Wit Chalets een scala aan mogelijkheden. Doordat de keuken aan de lange kant is geplaatst en er zich aan drie zijden ramen bevinden, heeft het chalet een zeer ruime en lichte uitstraling. In de woonkamer is een aparte zithoek. De moderne keuken is uitgerust met alle gemakken van deze tijd, waardoor u ook op vakantie heerlijk kan genieten van een uitgebreide maaltijd en achteraf niet hoeft af te wassen. De strakke badkamer heeft een mooie, moderne douchecabine en luxe wastafel. Kortom, alle ingrediënten voor het échte vakantiegevoel!

De buitenafwerking is van hoogwaardig en duurzaam materiaal die onderhoudsarm is. En door de kunststof kozijnen hoeft u zich geen zorgen te maken om schilderwerkzaamheden.

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.