Type Pavillion

L Vorm

Pavillion Solo Pavillion Plus Pavillion Premium

De luxe open keuken biedt volop ruimte aan een stijlvolle eettafel. Vanuit het model Le Pavillion zijn meerdere types gekomen zoals de Pavillion Solo, de Pavillion Plus en de Pavillion Premium.

Loading the player...

 

Duurzame afwerking

Hij is uitgevoerd met betonvezel platen en afgewerkt met Trespa platen; dit in tegenstelling tot de standaard kunststof uitvoering van verschillende vakantiewoningen. Deze woning biedt de vakantieganger zeer veel ruimte met meerdere slaapkamers en een of meerdere badkamers en ruim terras. De living en woonkeuken zijn gescheiden van de rest van de woning.

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.