Type RivièraEnkel

Riviera

Met haar 60 m2, een royale woonkamer met terras en buiten haard, een halfopen luxe keuken en twee slaapkamers, biedt de Rivièra woonruimte aan 4 tot 6 personen. Deze comfortabele vakantiewoning is ook zeer geschikt voor mindervaliden door haar brede deuren, ruime woonkamer en gang. Bovendien is de Rivièra interessant als belegging vanwege haar gunstige verhuurmogelijkheden. 

Voorzien van alle gemakken en luxe dus: dit recreatieobject zorgt voor jarenlang recreatieplezier!

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.