Dealer worden

 

De Wit Chalets heeft jarenlange ervaring in het bouwen van chalets. Of het nu om luxueuze chalets of standaard duurzame chalets voor de verhuurmarkt gaat, wij kunnen exact inspringen op de individuele wensen van de klant.

Doordat het proces vanaf het bouwen van het chassis tot het afleveren door De Wit Chalets in eigen beheer gebeurt, kunnen zij zeer commercieel en concurrerend werken wat voor u en uw klanten een hoop voordelen kan opleveren.

Als u uzelf ook beter in de markt wil positioneren kunt u contact met ons opnemen, om de mogelijkheid van een dealerschap te bespreken.

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.