Onze Chalets

Op maat gemaakt, volledig volgens uw persoonlijke wensen.

De Wit Chalets staat voor hoogwaardige kwaliteit: de ultieme chalet beleving van luxe, duurzaamheid en kwaliteit. Met een groot en gevarieerd aanbod.Door een uitgebalanceerd aanbod bieden wij voor elk wat wils. Van traditionele bouw tot aan de modernste uitvoeringen, wij kunnen uw chalet precies op uw wensen afstemmen door een nauwe samenwerking met u tijdens de bouw van uw chalet.

  Wij bellen u direct!

Naam:

Telefoonnummer:


Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen direct contact op!
0
0
0
0

In samenwerking realiseren wij uw tweede droomhuis. Alle wensen zijn mogelijk omdat wij het volledige productieproces in handen hebben. Neem nu vrijblijvend contact op om u door één van onze ervaren medewerkers te laten informeren over de mogelijkheden, wij staan u graag met raad en daad te woord.

Over ons

Alles wat u wilt weten over De Wit Chalets

Een recreatiewoning kopen is een grote aankoop. Bij De Wit Chalets kunt u erop vertrouwen dat het ook een goede aankoop is!

Dankzij onze unieke service en hoogwaardige kwaliteit beleeft u de ultieme chalet beleving van luxe, duurzaamheid en kwaliteit. Samen met een groot en gevarieerd aanbod.

Door onze intensieve samenwerking met gerenommeerde recreatie parken en uw input blijven wij onze woningen aanpassen. Sinds begin 2015 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in Zaandam waar we bijna 12000m² productie ruimte hebben. Met een team van gespecialiseerde medewerkers realiseren wij dagelijks voor zowel de particuliere als de zakelijke markt een aantal recreatiewoningen die vervolgens naar één van de door u gekozen eindbestemming wordt vervoerd.

De organisatie

Open en klantgericht

Er is ons veel aan gelegen om aan uw verwachting van kwaliteit en comfort te voldoen. Onze drijfveer is het leveren van hoge kwaliteit binnen de doelstellingen en het budget van de opdrachtgever.

De Wit Chalets is een modern bedrijf met:


Een platte organisatie
Een nuchtere mentaliteit
Korte lijnen
Een open cultuur

De bouw van uw chalet

De bouw van uw chalet

Bouwen zit ons in het bloed, en het is onze grootste passie. Wij doen het al jaren en beleven hier elke dag veel plezier aan. Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen. Samen zijn wij gewend om de lat hoog te leggen. Zowel wat de organisatie, bouwkwaliteit als wat de service aan onze klanten betreft.

Lees meer...

Begeleiding

Begeleiding

Onze uitgangspunten veranderen nooit: de vragen van de klant staan centraal. Wij nemen daarom de tijd voor het eerste gesprek, om goed naar u te luisteren. Dat leidt tot actief en creatief meedenken, heldere overzichtelijke offertes, een reële prijs-kwaliteitverhouding en uiteindelijk een chalet dat staat.

Lees meer...

Uw droom wordt realiteit

Uw droom wordt realiteit

Iedereen heeft weleens van zijn/haar eigen vakantiehuis gedroomd. U hoeft niet meer te dromen! U kunt zelf genieten van uw eigen recreatiewoning. Zo mooi, klein/groot als u maar wilt. Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling. De Wit Chalets helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Lees meer...

Lokatie

Bosrijk, Zee & Strand of Landelijk.

Een stukje grond voor uw tweede huis. De Wit Chalets heeft al jaren een goede naam als leverancier aan verschillende recreatieparken. Zoekt u een rustig recreatiepark klik dan op Bosrijk of Zee & Strand of bent u juist opzoek naar een levendig kindvriendelijk recreatiepark? Klik dan op Landelijk.

Wij helpen u graag met het maken van uw keuze voor een eigen kavel voor uw tweede woning.

Bosrijk

Bosrijk

Samen met de hele familie of romantisch met zijn tweeën heerlijk ontspannen te midden van het groen. Met een gemeubileerde buitenterras kun u genieten van de rust in het bos.

Kijk naar buiten terwijl de zon door de bomen schijnt en de vogeltjes vrolijke melodieën fluiten.

Bekijk lokaties

Zee & Strand

Zee & Strand

Even lekker uitwaaien, een lange wandeling of gewoon zomers lekker ontspannen op het strand. Indien u een liefhebber van het strand bent zijn er voldoende mogelijkheden.

Op loopafstand, de frisse zeelucht en het wijdse uitzicht, kortom, volledige vrijheid.

Bekijk lokaties

Landelijk

Landelijk

Genieten van de omgeving, de natuur en het mooie landelijke karakter van de provincie. Uiteraard zijn er op deze lokaties genoeg bezigheden voor de hele familie en met name voor de allerkleinsten.

Het ultieme familie gevoel in een prachtige provinciale omgeving.

Bekijk lokaties

Nieuws

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact opnemen

1 Aanspreekpunt, persoonlijke aandacht.


Naam:

e-Mailadres

Telefoonnummer:

Uw bericht

Image verification

Onze gegevens

info@dewitchalets.nl

+31 (0)75 - 204 0010

De Wit Chalets BV
Gerrit Bolkade 17
1507 BR Zaandam
Nederland

  Algemene voorwaarden