Rendement behalen met uw recreatiewoning

Zeker als u daarbij ook nog eens een tastbaar, veilig en solide rendement kunt realiseren. Het rendement kan in korte termijn snel oplopen uit een combinatie van de terug te vorderen BTW en de directe verhuuropbrengsten. Daarnaast ervaart u op langere termijn ook een waardevermeerdering van uw woning. Uiteraard kunt u zelf ook genieten van uw recreatiewoning.

De recreatiesector geniet al jaren van een groeiende belangstelling. Het aanbod op unieke locaties zal steeds schaarser worden. U hoeft niet langer te wachten op toekomstige ontwikkelingen, want De Wit Chalets werkt samen met unieke recreatieparken op prachtige locaties zodat u precies dat plekje vindt, waar u naar op zoek bent. Daarnaast verzorgen deze recreatieparken de gehele verhuur voor u en hoeft u verder niets te doen dan te genieten van uw opbrengsten!

Solide Verhuurorganisatie

Op de betreffende locaties wordt gewerkt met een beproefd verhuursysteem. De parken beschikken over een degelijk netwerk van huurders van vakantiewoningen. Op alle recreatieparken vindt u bovenal de maximale gedrevenheid die nodig is om een uitstekend resultaat te behalen. Beleggen in een recreatie-object is veiliger en meer solide dan beleggen in bijvoorbeeld aandelen. Afhankelijk van het object van uw keuze en de inbreng van eigen geld kan uw rendement al snel oplopen.

Heeft u interesse of wilt u bekijken wat wij zoal meer in huis hebben? Dan nodigen wij u graag uit om samen met ons een kijkje te nemen op één van de vele recreatieparken waar wij mee samenwerken. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken met het betreffende recreatiepark. Zij staan te allen tijde paraat om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het aankooptraject.

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.