Nieuws

Gloednieuwe Pavillion Solo op de Second Home Beurs Utrecht

Save the date: 3 t/m 5 oktober 2014 vindt de Second Home Beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en De Wit Chalets is erbij. Ons gloednieuwe model type Pavillion Solo wordt gepresenteerd en u kunt er persoonlijk een kijkje in nemen om de real live living feeling te ervaren.

De nieuwe Pavillion Solo is trendy, strak en ruim: de chalet heeft een zeer luxe en eigentijdse uitstraling doordat de Pavillion Solo is voorzien van veel en hoge raampartijen. De Pavillion Solo heeft een oppervlakte van 65 m2 en heeft een ruime woonkamer met openhaard en met twee grote glazen schuifpuien die toegang geven tot het uitgebreide terras. De luxe open keuken biedt volop ruimte aan een stijlvolle eettafel. Dit type heeft twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en een royale badkamer met badmeubel, inloop douche en toilet.

De Pavillion Solo is samen ontwikkeld met Exclusief Recreatie/Europarcs. Voor meer informatie over de Second Home Beurs en de kaartverkoop kijk ook op www.secondhome.nl. Wie weet tot ziens in onze showroom op 3, 4 of 5 oktober!

Vakantie vieren wanneer u maar wilt, in uw eigen bezit en op uw favoriete plek een droom? Een lang gekoesterde wens die wij voor u in vervulling kunnen laten gaan!

 

Presentatie nieuw ontwerp Rivièra op de Second Home beurs te Utrecht

Tijdens de beurs in Utrecht werd de jongste telg van de Pavillon serie gepresenteerd: De Rivièra.

Dit mooie chalet met veranda en de juiste kleurstelling en zijn aparte daklijn is een lust voor het oog en is met zijn minimale afmeting van 50m2 tot en met 65m2 een perfecte opvolging in de range van de pavillon serie. 

 

Aanhoudende vraag Pavillon chalets 

Inmiddels zijn er in de afgelopen weken weer diverse Pavillon uitvoeringen geleverd op de mooie parken van Europarcs.

De geleverde pavillons kenmerkte zich door vooral de grote luxe sauna, de buitenhaard en de omvang. Het laatste pavillon was zelfs 100m2 en voorzien van een 4-tal slaapkamers.

 

Nieuwe kleuren gevelbekleding"Milin"

Onze leverancier is inmiddels druk bezig om aan de vraag te kunnen voldoen van de nieuwe kleuren gevelbekleding.

Zij brengen nu in de kunstof lijn de kleur "olijf" die wij gaan uitvoeren op ons nieuw te bouwen chalet ontwerp Rivièra.

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.