Een vakantiehuis kopen

 

Het aanschaffen van een vakantiehuis is een mooi en belangrijk in het leven. Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling. Maar het gaat niet over één nacht ijs. De Wit Chalets helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij u past, één van de belangrijkste processen van aankoop. Maar ook de afweging van de juiste locatie en investering: het wel of niet laten verhuren van de woning verdient de aandacht.

Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes. Heeft u behoefte aan een beter inzicht in de chaletbouw en de markt? Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Kies uw gewenste model

Uiteraard is de keuze van het type chalet dat het beste bij uw wensen past één van de belangrijkste in het proces van aankoop.

Met onze zeer ruime keus, van eenvoudig en doeltreffend tot extra luxe en comfort, wij bieden voor elk wat wils.

Een rendabele investering

Eigenaar zijn van een vakantiewoning of chalet en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte , houden een win-win situatie in.

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw vakantiewoning of chalet geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed.